zondag 13 november 2016

3 e wedstrijd 12 november 2016

Na weer een leuke training woensdag





was het zaterdag zover .... DE ontmoeting tussen de nummers 1 op de ranglijst ....
Kyan niet aanwezig ivm afzwemmen , en Giovanni niet aanwezig en Job mocht proefzwemmen.

Job was wel aanwezig , en heeft 1 helft gekeept om toch zo fit mogelijk in het zwembad aan te komen.

Dus het was juist tegen deze tegenstander dat we wat krapjes in de spelers zaten. Maar hier kwam verandering in ... Robin van JO9-11 wilde wel meedoen ... Top.... Robin zou de eerste helft gaan keeper en Job de 2de helft. Zo hadden we 1 veldspeler reserve , zodat de boys af en toe op adem konden komen of gewisseld konden worden bij een blessure.

Het was wel erg koud deze ochtend , maar dat mocht de pret niet drukken... Voor de wedstrijd de teambespreking




gevolgd door een harde yell.... Scheidsrechter vandaag : Stefano , de vader van Santi.....Trainers en leiders namen hun positie in langs de lijnen, zodat de boys van alle kanten aanwijzingen kunnen krijgen ... Ouders opgesteld achter het doel ... Dus we konden beginnen.

Jongens zijn vanaf het fluitsignaal meteen goed bezig .. Santi meteen het eerste balcontact door de bal af te pakken en meteen een mooie pass speelt naar Kai ... Kai laat meteen in het begin even zien dat hij kan ballen door een prachtig overstapje over de bal te doen en zo de andere kant op rent ... Tegenstander is hem nu nog aan het zoeken ... want weg was Kai ... Onderweg naar het doel ... Hij speelt mooi over op Mika ... Prachtige combinaties meteen vroeg in de wedstrijd.

Wat opvalt is dat de jongens zelf al goed zicht hebben op hun medespelers en goed overspelen , en steeds hun positie al nemen zoals op de trainingen wordt uitgelegd ..

Als Santi weer eens de bal afpakt  ,  zie je Christiaan al rennen zodat hij niet wordt gedekt en zo aangespeeld kan worden..... En daarna zie je Kai al rennen langs de zijlijn waar hij vaak te vinden is om daar de bal te krijgen om die vervolgens voor het doel te schieten , waar dan Job alweer klaarstaat.

Zulke mooie aanvallen gezien ... Dilly die op het middenveld de bal afpakt en meteen een keus maakt om de bal richting de zijlijnen te krijgen zodat daar de aanval snel verder kon.... En dan Mika die alle aanvallers van de tegenstander er totaal uitrent... Als een raket stuift hij achter de aanvallers aan , om zo net de bal te kunnen wegtikken.

En dan Noa ... Die vecht net zo lang door tot hij de bal heeft ,en hij is altijd aanspeelbaar...

En weer een aanval ... Kai op snelheid langs de zijlijn ... Gooit de bal voor waar Job staat ... Job passt door naar Christiaan maar die schiet over het doel....Qua aanvallen zijn de boys super gevaarlijk maar de stand nog steeds 0-0

Hierna de tegenstanders in de aanval ... En een kans op een schot op het doel .... Maar daar staat Robin ... En die maakt een mooie redding ... KLASSE ...
Meteen wij weer in de aanval ... Jongens lijken Barcelona wel ... Tik Tik Tik .. Echt zo goed samen spel....Vanuit achter komt de bal bij Santi, die vlak voor het doel de bal aflegde ,,, En daar was Job ... BAM 1-0 ... YEAHHH.. Verdiend hoor , want ze zijn zo hard aan het werk.

Tegenstanders weer in de aanval ... maar Dilly steekt hier een stokje voor ..en passt mooi de bal naar de zijlijn ... En daar is Kai weer ... Schiet weer die bal voor het doel ... Job schiet ... ai net mis.
In de aanval erna heeft Dilly een schot op het doel , mar ook deze net mis door de keeper maar wel een corner ....

Vanuit deze corner was het Christiaan die de 2-0 erin legde... Inmiddels is ook Noa erin gekomen na een wissel ... En die zit meteen vol op de bal.

Toch weer een aanval van de tegenstanders , en wij niemand achterin ... Maar daar is Mika ... net de roadrunner ... hij kan de bal net wegtikken zodat Robin de bal op kan pakken en weer voor rust zorgt.

Deze helft Job nog een schot op het doel maar tegengehouden door de keeper ... Dilly ontsnapt en kansje net mis en Kai weer een mooie move langs de zijlijn.... Uiteindelijk toch nog een tegendoelpunt vlak voor de rust 2-1.

In de rust toch even binnen opwarmen , want het is echt koud.


En meteen even een andere kleur shirt aangedaan , want de tenues lijken wel erg op elkaar.

In de 2de helft lieten de tegenstanders meteen zien dat ze voor de gelijkmaker gingen en zetten vol druk...Maar Santi pakt de bal af en passt meteen door naar Noa en die schiet net mis doordat de keeper de bal wegtikt ... wel een corner aan overgehouden ... Corner ging mis , maar gaven de tegenstander meteen kans op een rebound ... 1 op 1 met Job .... Maar hij schiet mis ... phieuw


Job schiet de bal mooi ver uit ... bal komt bij Christiaan ... die passt naar Kai ... Steeds maar dat passen onderling ... zo mooi om te zien.... Kai passt naar Santi ... BAM 3-1

O LA LA .... Dat gaat lekker ...En wat een visitekaartje voor de jongens ...6 jaar oud en weet je wat .... Ga maar bij de F-jes spelen....

Snel hierna toch de 3-2 .... Na wederom een mooie aanval van ons is het Noa die er vandoor gaat met de bal .. onderweg een pass op Santi ... Die de bal doorgeeft aan Dilly ... Net mis doordat hun keeper de bal tegenhoudt.

Bij de tegenaanval wederom een speler van de tegenstander 1 op 1 met Job ....Jongen schiet vol , hard op de paal .... PHIEUW ..

Mika en Noa onderscheppen samen de volgende aanval van de tegenstander en keren het spel ... Bij het doel is het Kai die schotkans krijgt , maar ook hij raakt de paal.

Hierna nog een prachtige onderschepping van Robin die goed het middenveld in de gaten hield.

En waar je dan op kan wachten .... De 3-3 valt ...Hmmm gelijkspel dan , al zat er meer in maar goed....

MAAR vlak voor het eindsignaal , ontsnapt Kai en gaat er vandoor ... En net voordat Stefano fluit , ramt Kai nog even de 4-3 erin..... YEAHHHHHHH .... MAN OFF THE MATCH

Hierna nog even wat mooie penalty's erin knallen


En wat houdt dit in voor de stand


Petje af heren ... SUPER TROTS !!

En Kyan ....Nou die heeft hem binnen hoor

Gefeliciteerd KYAN !!

En Robin .... supergoed gekeept en gevoetbald vandaag ... bedankt voor het invallen !!

Woensdag weer trainen ... en dan zaterdag 19 november 11:45 uur een thuiswedstrijd tegen Concordia, de nummer 3 op de ranglijst.


Gr Marcel



































Geen opmerkingen:

Een reactie posten