zaterdag 3 december 2016

6e wedstrijd 3 december 2016

Gisterenavond , voor de meerderheid van het team , de 1e zaalvoetbal techniek training van Movella. Erg spannend want de meeste heren keken hier al even naar uit...  Nagelbijtend spannend :)


De heren vonden het prachtig en vooral het feit dat ze met en tegen GROTE jongens moesten ballen.



Ondanks de uitloop en het laat naar bed gaan stonden de boys om 8 uur alweer op het veld om te voetballen vandaag. Het was wit en kkkkoud.

Bij het klaarzetten van het veld liep , heel vervelend , onze trainer een blessure op aan zijn knie.. De warming up werd dus snel overgenomen door Peter die de boys even goed wakker maakte en op scherp zette...
Hierna de alom bekende triangels waarbij de jongens maar 2 keer de bal mochten aanraken anders waren ze de lummel... Met behulp van  Peter en Edward en mijzelf werd dit geoefend... Hier ging Dilly verder met waar hij gisteren was gestopt .. Schaar naar schaar gooide hij er even uit ...

Ondertussen was Jan-Mark de opstelling op het bord aan het klaarzetten ... Tegenstander kwam aan mij vragen wat de bedoeling van dat bord was.... Ik uitgelegd dat adhv dat bord de jongens wordt uitgelegd welke positie ze spelen .... "Ben ik hier bij Ajax ?" was zijn reactie. ... Hij vertelde ook dat er een grote instroom in hun team was vanuit die failliete club uit Rijswijk ... Die speelden 5de klasse ... Ik gaf aan dat ik dat vreemd vond want wij spelen maar 10de klasse  en komen net uit de MP.... Tegenstander dus niet ... 1e jaars F vanuit de 5de klasse , en sommigen zijn best groot.

Zij zijn in ieder geval dit seizoen nog onverslagen en wij hebben 3 x gewonnen en 1 x gelijk gespeeld ... Dus er stond een spannende pot klaar om te beginnen.



1e gevaar direct van Christiaan ... Hij onderschept de bal ... Gaat ermee vandoor , kapt een tegenstander uit en komt voor de keeper ... Hij schiet ... Keeper werkt weg ..Corner ...
Hierna meteen de tegenstanders in de counter ... Maar wij hebben SUPER Kai in het doel staan ... KLEM VAST dat schot van de tegenstander... De bal blijft hierna wel heel lang op onze helft hangen ... En hierdoor weer een schot op ons doel ... En wederom een fantastische redding van Kai ... BYE BYE Jasper Cillessen .. hier is Kai.... Hij strekt zich helemaal uit en tikt de bal via de lat weg ... TOP actie....

Snel wij weer in de aanval.... Job weg met de bal en richting het doel ... BAM ...overtreding ... Job onderuit ... Volgens mij was dat een rode kaart waardig ....Job opgelapt en klaar voor zijn vrije trap ... Hard schot maar keeper werkt weg ... Kyan in de rebound hard op het doel maar ook deze bal wordt weggewerkt door de keeper.

Tegenstanders nu in de aanval .... Maar steeds voordat ze bij Kai , bij het doel zijn , moeten ze eerst langs Mika .... En dat lukt je niet zomaar ... De nieuwe Jaap Stam .. Overal achterin is Mika te vinden en die maakt het ze heel lastig ..

Hij onderschept ...passt naar Dilly ... die passt door naar Christiaan ... Die geeft een bal tussen 4 tegenstanders door richting Job ... Job schiet ... Maar keeper redt.... corner...


Noa wordt de hele wedstrijd geduwd als hij de bal heeft ... maar hij valt niet ... Als hij zijn evenwicht verloor door een duw , dan veranderde hij gewoon sluw van richting en ging er dan vandoor met de bal maar dan de andere kant op .... Later werd hij wat brutaler en ging terug duwen ... Dilly , Kyan en Gio aten de bal bijna op als die in de buurt kwam ... Kyan supersnel ... Die rent zich helemaal leeg op het middenveld net als Giovanni.

Noa er nu met de bal vandoor strak langs de lijn en passt naar Santi ...Santi gooit er een paar mooie  moves uit en zet meerdere spelers op hun verkeerde been...aanval loopt helaas vast.

Tegenstander toch weer onderweg naar ons doel ...Wij geen verdediging nu .. Dus Kai komt zijn doel uit en maakt zijn doel zo heel klein... Tegenstander mist , dus wij weer in de aanval ... 3 man voor ons vogelvrij voor het doel .... Job , Santi en Noa ... Helaas gaat die bal er niet in , maar we krijgen wel de kansen ... Het wachten is op een doelpunt ..

Rust

Vanaf de aftrap van de 2de helft was de concentratie niet optimaal .. In vogelvlucht scoorde de tegenstanders 2 doelpunten ... Maar onze jongens gaven hierdoor niet op .... Aanval na aanval werd er opgezet ... Santi 2de helft keepen en Kai in het veld ... Onze jongens lieten nog even zien waarom ze onverslagen zijn ... tik tik tik ... Alleen maar mooie passjes en mooie aanvallen ... En Mika ging ook maar even mee naar voren ... En ja hoor ... Mika knalt de 1-2 erin en nu op zoek naar de gelijkmaker ...



Job krijgt nog kansje maar die bal werd tegengehouden door de keeper.
Santi bij een tegenaanval super bezig en gooit zich voor de aanvaller om zo de bal op te pakken... Hierna Santi weer 2 mooie reddingen ... Wij worden bij een uitbraak weer eens fysiek onderuit gehaald ...Dus vrije trap .. Helaas net mis.

Noa draait nog eens om zijn as , om zo wat jongens af te troeven en wil bal voorgeven die onderweg helaas wordt onderschept ... Tegenstanders breken uit en nu 3 aanvallers tegenover Santi ... Deze grotere jongen scoort met een mooi lobje ..Onhoudbaar voor ons ... Helaas de 1-3 nu ...

Fysiek komen wij net iets te kort... Zo zie je wat het scheelt als we een jaartje verder zijn.
Noa nu op weg naar het doel van de tegenstander ... Vrije doorloop kans ... Maar ook hij werd neergehaald ... Vrije trap ... Mis

Tegenstanders weer weg ... Maar Santi werkt de bal weg .. KLASSE !.. Wat een goeie keepers vandaag.

Job krijgt een prachtige pass vanaf onze helft en hij kan ermee vandoor .... BAM ... 2-3 .. LEKKER !!

En nu op jacht naar het gelijke spel ... Kai nog een kansje die wordt gehouden door de keeper ..
Giovanni en Dilly super aan het verdedigen ....

Helaas het eindsignaal maar wat hebben ze goed gestreden.

Tegenstander creëerde meer kansen en waren fysiek sterker en sneller... Maar onze jongens technischer en sluwer en wat een VECHTLUST zagen we zeg.

De ranglijst ziet er nu wat anders uit ... Ik kan natuurlijk vragen of we de afgelaste wedstrijd van vorige week kunnen gaan inhalen ... Dan duiken we er weer boven :)

Volgende week spelen we uit om 9 uur in Delft.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten