zaterdag 10 december 2016

7e wedstrijd 10 december 2016

Na de wedstrijd van vorige week zaterdag , was er zondag nog de mogelijkheid om naar ADO Den Haag tegen FC Utrecht te gaan via Wilhelmus.
Het was erg koud , en niet alleen voor de kinderen. Wij zaten achter het doel en zagen 2 keer een bal , vlak voor ons , helaas op de paal worden geschoten door ADO. De wedstrijd ging verloren maar het was erg leuk en spannend.




Ook in de kranten nog een zoekplaatje ... We staan echt op de foto :)




Hierna op woensdag een training , maar helaas niet gegeven door Jan-Mark vanwege zijn blessure. Maar een training met de MP teams , gegeven door de jongens van het ROC.
En toen op vrijdagavond naar de voetbalschool om daar weer wat skills onder de knie te krijgen.




Hierna snel naar huis en op tijd naar bed , want de volgende dag moest er 8 uur worden verzameld in Delft.

Uitgeslapen en vol goede moed stonden de jongens om 8 uur alweer klaar... Buiten was het nog donker en er was nog geen verlichting aan op het veld dus maar even naar de kantine.



Hierna naar buiten om te starten aan de warming up.... Geen Jan-Mark vandaag.... Opstelling besproken ... Keepers van de dag aangewezen ... Spelplan uitgelegd ... Reserve spelers aangewezen.... En de spieren los gemaakt.



Daarna gesprek met het hoofd van de jeugdopleiding aldaar. De reden dat zij zo weinig wedstrijden hebben gespeeld ( pas 3 ) is omdat zij als club niet willen spelen op hun kunstgrasveld. Dus al deze wedstrijden worden afgelast als er plek te weinig is om te spelen op het complex.

Qua lengteverschillen met sommige spelers viel het wel op dat sommigen heel erg groot waren , maar ze hadden ook wat kleinere kinderen rondlopen. Meneer legde uit dat zij wekelijks 3 mini spelers alvast mee laten spelen met de GROTE F om zo ervaring op te doen.

Na aankomst van hun scheidsrechter in opleiding konden we starten.

Onze jongens zijn vanaf het begin scherp en hebben veel balbezit en onderscheppingen en ze hielden zich goed aan de opstelling.... Noa zie je steeds langs de lijn rennen met de bal en die komt steeds tot aan de corner vlag en probeert dan goed de bal voor te geven ... Christiaan kreeg nog een duw van een tegenstander die vervolgens over Christiaan viel en zo per ongeluk met zijn noppen langs de knie van Christiaan schaaft ... Dus een vrije trap ... En een beetje bloed ( stoer ).




Op deze foto zie je goed het lengte verschil ( basis school of middelbare school ) ...

Tegenstanders komen toch op 1-0 direct met hun eerste kans ...

Hierna krijgt Job nog een kans , maar die bal gaat net mis doordat de keeper de bal net kan weg werken...Dus corner ..  Tegenstanders meteen in de tegen aanval na onderschepping ... Maar achterin bij ons staan Dilly en Mika .... En dat is gewoon een goed blok .... De tegenstanders komen er onverwachts toch langs ... En schieten ... Maar Kyan houdt knap de bal tegen.

Nadat Dilly gisteren fantastisch speelde in de zaal maakt hij ook vandaag fantastische bewegingen en zet de tegenstanders keer op keer op het verkeerde been....Kleine tovenaar.

Ook Kai weg langs het lijntje en de bal goed voorgegeven maar hij kon net niet afgemaakt worden ... Santi is heel druk steeds met een vrije plek in het veld te zoeken om zo aangespeeld te kunnen worden voorin ... Wat een inzicht !

Gio is zich leeg aan het rennen achter de bal aan ... En dat hadden we ook met hem afgesproken ... Hij zou JAGEN vandaag ... En dat heeft hij super gedaan.

Rust .... Kansen gekregen , goed balbezit gehad maar net niet kunnen scoren ... Tegenstanders 1 kans en raak.

2de helft

Job nu keepen ... Tegenstander direct na de aftrap gevaarlijk maar schieten net naast... Wij in de tegenaanval ... Kai er met de bal vandoor .. Paar mooie moves  en een vrije doorgang gecreëerd ... Hij wordt helaas onderuit gehaald dus vrije trap....

Christiaan ondertussen goed aan het terugduwen en fysiek goed aan het opboksen tegen deze jongens... Ook Kyan en Mika zijn duidelijk niet bang , ondanks de tegenstanders groter waren ... Ze gingen gewoon het duel aan en deinsde niet terug.




Bij een tegenaanval is het Santi die de bal afpakt , knap naar de zijkant rent en de bal doorpasst ... maar deze aanval liep verder vast.

Na een mooie actie van Kai legt hij heel mooi de bal af voor het doel van de tegenstander ... Gio nu 1 op 1 met de keeper ... Gio maakt een fantastische sleepbeweging met zijn been waardoor de keeper duikt maar Gio de bal nog heeft ... Schot gaat mis...

Direct de tegenstanders in de tegen aanval .. En waar zijn onze verdedigers ? ... Job houdt deze bal heel knap ..

Hierna weer een aanval van onze kant maar net gemist ... Kansen hadden we zeker vandaag ... Daarna Kyan nog met een prachtige solo richting hun doel net gemist ... Dilly nog een klein kansje net mis  door hun keeper.... Kyan nog een loeihard schot die wordt tegengehouden door de keeper ... Ook een schot in de rebound net mis ... De bal mag er niet in vandaag ...

Tegenstanders direct weg ... En onze formatie was toen even weg .. 2-0 ... Hierna Noa nog een rush langs de lijn tot de vlag maar hij kreeg de bal net niet voor.


Wij ondanks de achterstand toch nog steeds gevaarlijk , maar ze liepen elkaar in de weg om zo een goede schotkans te creëren.... Vanuit de corner maken zij de 3-0 vlak voor tijd ...

Moedig gestreden en goed gespeeld ... We kregen nog een compliment voor ons spel en voor onze spelers van de leiders van de tegenstanders.

Woensdag 14 december is de laatste training voor de winterstop .. Dit is de oliebollentraining .. Dus na de training lekker oliebollen voor de kinderen en voor de ouders een kleine Glühwein of warme chocolademelk.

Zaterdag 17 december dan de laatste wedstrijd voor de winterstop in Delft... Dit is een inhaalwedstrijd op sportpark Pauwmolen... Deze wedstrijd begint dan om 9 uur...

Hierna is het winterstop en spelen we ,voor degenen die zich hebben opgegeven ,  nog een kerst  zaal voetbal toernooi op donderdag 29 december in de Fluit.

En dan begint de competitie weer op 14 januari met een thuiswedstrijd ( dus zelf scheidsrechter regelen ) en met onze 1e kantinedienst !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten