zaterdag 11 maart 2017

14e wedstrijd 11 maart 2017


Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Wippolder op het programma. Na een goede maar zeer regenachtige training woensdag stonden de jongens vanaf 8 uur op het veld vandaag voor de warming up.



We begonnen , zoals gewoonlijk , met de triangels.





En tijdens de 1 op 1 gesprekjes met de trainer worden de keepers ingeschoten.



Opstelling bekend  .... Opdrachten bekend ... Scheidrechter bekend ( bedankt Edward ! ) ...Kyan er deze week nog niet bij, maar hopelijk volgende week weer wel.

De keeper van de 1e helft is Noa.

Game on :

Vanaf de aftrap zijn onze jongens direct allemaal fel en jagen op de bal. Vanaf de rechterkant via Kai zijn er meteen enkele gevaarlijke aanvallen van onze kant... Nadat voor de 4e keer de bal voor het doel wordt gegooid door Kai , komt die mooi bij Mika terecht die in 1 keer uithaalde en de bal gaat strak hoog in de touwen ... 1-0
In de volgende aanval van onze kant wordt de bal onderschept door de tegenstanders , maar die krijgen de bal niet lekker weg.... Job ramt de 2-0 erin terwijl er langs de lijn werd geroepen "Willen die bal , Willen die bal".


Vlak erna ook de 3-0 van Job , onze opkomende back !

Ondertussen had Noa niks te doen , want als de tegenstanders eruit braken dan stonden daar Santi en Christiaan , die de boel goed op slot hielden achterin.


En onze jongens zijn weer eens in de aanval en Mika schiet op het doel, maar de keeper redt. Ook Christiaan mee naar voren gegaan en schiet op het doel maar wederom de keeper die er een stokje voor steekt.

Hele mooie combinaties onderling ... Christiaan en Job die onderling steeds passen en Kai en Santi die elkaar steeds weten te vinden...En we krijgen , net als vorige week , veel corners...

Gio zijn opdracht was volgens mij 'tegen de keeper aan gaan staan' , want die duwde hij steeds zijn eigen doel in... Kai nam de corners vanaf de rechterkant en Christiaan vanaf de linkerkant ... Helaas nog geen doelpunt uit de corners deze week.

Tegenstanders willen er na een corner een counter in gooien maar Dilly onderschept en passt prachtig naar Christiaan die in 1 keer uithaalde ,maar de keeper redt... Keeper trapt snel de bal uit en al onze verdedigers zijn te laat .. Dus eindelijk komt Noa in actie .... En hoe , met een prachtige redding voorkomt hij een tegendoelpunt.... Langzaam opbouwen via Santi ,die altijd prachtig overzicht heeft en altijd precies weet / ziet naar wie hij het beste kan spelen ... Wij weer snel in de aanval .. Bal via Santi naar Dilly en via Dilly naar Christiaan die van afstand maar eens uithaalde ... De keeper stompte de bal weg en de bal kwam bij Dilly ... Zonder nadenken haalt Dilly uit ... Wat een prachtig doelpunt ... 4-0

Tegenstanders willen hierna weer een aanval op zetten , maar Gio gooit zijn lichaam erin en verovert knap de bal ... Gio passt op Mika , die hierna zijn 2de panna van de wedstrijd maakte en erna prachtig passt op Christiaan , die hierna zijn tegenstander uitkapt en de bal doorpasst naar Gio die vervolgens de 5-0 erin knalt... Wat een mooie aanval zeg.

In de aanval erna heeft Christiaan nog een snoeihard schot richting doel , maar die gaat net mis... De keeper trapt de bal hierna weer razendsnel naar voren maar daar staat ons "slot op de deur" Santi.

Vlak voor het rustsignaal heeft de tegenstander toch nog een schot op ons doel die Noa weer prachtig tegenhoudt.

Wat een prachtige 1e helft zeg ... Echt genieten !

In de 2de helft gaat Mika keepen en worden de verdedigers van de 1e helft nu aanvallers en andersom... Wij zetten meteen weer vol druk erop en vlak voor het doel krijgt Santi de bal en haalt uit... Helaas pakt de keeper de bal maar net...


Kai fantastisch bezig en geeft een pass op maat aan Santi die schuift de bal prachtig het strafschopgebied binnen , maar helaas liep deze aanval vast... De tegenstanders er direct weer vandoor maar Mika redt...Dus konden wij weer aanvallen ... Noa passt de bal op Dilly die de bal mooi doorgeeft aan Santi die vlak voor het doel de bal afgeeft aan Job die de 6-0 erin schuift.

Kai bouwt de volgende aanval vanuit achter op door de bal te onderscheppen en doorpasst naar Gio ... Gio passt naar Christiaan die vanaf de zijkant de bal hard voor het doel langs schiet waar Job al klaar stond ... Job heeft alleen een iets te kleine schoenmaat dus hij miste de bal maar net.

Ook deze helft veel corners van onze kant... Christiaan neemt de corner maar ipv hoog , hard voor het doel nu een korte pass op Dilly want die had een vrije schietkans ... 7-0


Na een mooie actie van Noa krijgt hij prachtig de bal voor het doel ... Kai komt aanglijden maar komt net iets tekort ... Vechtend als een leeuw blijft Kai liggend proberen de bal erin te schieten maar helaas lukte dat niet... Tegenstanders willen er weer vandoor maar worden geblokt en de bal komt bij Christiaan , die maar weer uithaalde ... BAM .... vol op de paal ...De bal kwam via de paal weer in het spel en daar stond Job die ook maar uithaalde , maar deze bal werd tegengehouden door de keeper.

Mika verveelde zich enorm in het doel , dus die besloot met een corner voor ons mee naar voren te gaan... Peter nam het doel wel even :)

Terwijl Santi onderweg was richting 8-0 , werd hij onderuitgehaald ... Hij mocht een vrije trap nemen op een mooie plek , maar dat wilde Santi niet. ... Dus Kai maar achter de bal ... Die neemt een aanloop en ... BAM ... Wat een schot weer ... Een enorme pegel... Ging er niet in , maar was prachtig.

Hierna viel het eindsignaal.... Een mooie 7-0 overwinning.

De leider van de tegenstander zit zich nu al te verheugen op het WK voetbal 2030 , want die is er van overtuigd dat onze jongens dan Nederland vertegenwoordigen vertelde hij mij ... Wat voor mooi compliment is dat dan wel niet voor onze jongens !

Morgen voetbalschool , woensdag weer trainen en dan zaterdag vol goede moed een uitwedstrijd tegen Semper.

Gr Marcel




Geen opmerkingen:

Een reactie posten