zaterdag 25 maart 2017

16e wedstrijd 25 maart 2017

Vorig weekend is er wederom een zwemdiploma binnen gezwommen ... Deze keer was Noa de topper in het zwembad... Nog heel even en dan is ons waterpolo team compleet... Gefeliciteerd Noa !


Ook verder deze week de 1e stage training voor 2 spelers van ons team bij ADO Den Haag ... Toppers.

En vandaag stond dan de wedstrijd tegen DHL op het programma ... Wij op de 4de plek en zij op de 5de plek .. De vorige ontmoeting werd het 2-2 ... Maar onze jongens zijn dit seizoen enorm 'gegroeid' dus er kan van alles gebeuren vandaag ...

9.45 uur verzamelen voor de warming up ... passen ... vrijlopen ... afwerken.



En de keepers van vandaag Kyan en Mika werden ingeschoten.


Aftrap was om 10.15 uur dus dat is een mooie tijd en de zon scheen... Ook was er een scheidsrechter vandaag ,voor wie de dag ook spannend was , want die deed haar examen onder toezicht van de KNVB....

Ook Kyan vandaag gelukkig weer aanwezig dus we waren compleet , want Danny Blind heeft nog geen speler van ons opgeroepen voor de wedstrijd van het Nederlands elftal vandaag ( je weet het maar nooit , want hij roept ze steeds jonger op ) ... Nu we compleet waren konden we meteen onze nieuwe teamfoto maken van iedereen in onze nieuwe sponsor kleding.


Voordat we begonnen met de wedstrijd eerst nog een laatste team bespreking.



Na de aftrap was direct Job ontsnapt aan iedereen en gaf een voorzet aan Santi ... Die schiet maar de keeper redt maar ons visite kaartje was afgegeven... Bij de tegenaanval erna komt Kyan super goed zijn doel uit en ook hij redt.

In de volgende tegenaanval onderschept Kai de bal en passt met zijn verkeerde been mooi langs de lijn naar Mika en die duikt prachtig het "open' gat in wat niemand had verwacht ... Santi en Dilly stonden daar al klaar en de verdediging van de tegenstanders waren bezig om hun af te schermen ...
Toen dook ineens Christiaan op en bood zich goed aan .. En Christiaan ronde prachtig af ... Zo de 1-0 ligt in de touwen.. Snel allemaal weer posities innemen.

Hierna direct wij weer in de aanval ... Mika onderschept .. en passt naar Job .. Via de tegenstander wordt het een hoekschop voor ons ... Bij deze hoekschop kon de tegenstander de bal veroveren en ze gingen er ls een haas vandoor met 4 man... Onze spelers allemaal te laat terug ... Daar stond Kyan dan ... 4 man in rap tempo op hem af .. Kyan komt goed zijn doel uit, maar het werd toch 1-1 ... Daar was onze organisatie toch even weg.

Vol goede moed weer verder ... Santi is fantastisch aan het 'storen' en Dilly heeft zijn goocheldoos weer bij zich en draait de tegenstanders suf... Christiaan gebruikt goed zijn lichaam als een tegenstander de bal af wil pakken als hij met de bal aan het rennen is en ondanks hij een flinke duw krijgt blijft Christiaan op zijn benen staan ( deze keer ) en passt de bal mooi naar Gio ... Gio schiet maar net mis .


Kai kapt achterin prachtig zijn tegenstander uit en passt de bal naar Noa en die passt snel naar Gio ...

Wat een aanvallen zeg , en wat spelen ze goed over.

Christiaan onderschept een tegenaanval en dribbelt naar de lijn en passt daar naar Santi .. Santi er vandoor met de bal en passt onderweg naar Gio ... Vlak bij het doel passt Gio de bal naar Mika die mooi vrij staat voor het doel ...Mika schiet en ... Ja hoor 2-1 ... Ons harde werken werd beloond...

Maar wederom na een hoekschop van ons zijn al onze jongens weer te laat terug en valt snel de 2-2...

Wij toch weer in de aanval ... Kai een voorzet op Gio ... Die schiet .. Maar keeper redt .. Dan draait Noa prachtig over de bal en is zijn mannetje kwijt ...Noa schiet de bal naar Gio ... Bal komt bij Dilly die op het doel schiet maar deze bal wordt gepakt door de keeper vlak voor rust.

Met deze stand op het scorebord ging Peter even weg , maar hij zou zo terug zijn ... Zijn motiverende leuzen werden wel even gemist...Ik hoorde trouwens uit betrouwbare bron dat dit niet alleen langs de lijn gebeurd met "Willen die bal !" , maar dat hij doordeweeks in Rotterdam de lunchrooms onveilig maakt met "Willen die lunch !" tegen mede ouders die hij daar tegenkomt :)

Ook in de 2e helft blijven onze jongens goed aanvallen ...Zo is Kai steeds gevaarlijk en zorgt Santi steeds voor "rust" tijdens het spel.

Christiaan komt op met de bal  vanaf de linkerkant en geeft de bal voor ... Deze aanval leverde een hoekschop op ...  En weer na een hoekschop van ons breken de tegenstanders uit en komen weer voor onze keeper , Mika deze keer ... Mika maakt een fantastische redding ...

In de opbouw van de volgende aanval komt de bal voor het doel ... Christiaan probeerde de bal met een sliding te scoren maar kwam net wat kracht te kort en de keeper redt dus ...

Na wederom een tegen aanval onderschept coole Santi rustig de bal en schiet in zijn loop hard op het doel .. net naast .. Ook Kai hierna een hard schot van afstand net mis ..

Bij een tegenaanval had Mika weer een fenomenale redding ... Wat een beest zeg ...

Kai loopt inmiddels overal op het veld en is overal de bovenliggende partij .. Hij pakt ballen af bij de verdedigingslinie en als de bal voor is staat Kai daar ook ... Het is dan ook Kai die een prachtige 3-2 in het netje legt.


In de aanval hierna was het wederom Kai die de bal had , en prachtig de bal voorgaf en Christiaan die daar al helemaal klaar voor stond en wilde de bal erin tikken , maar de keeper besloot richting Christiaan te gaan ...Hierdoor kon de bal niet  bij Christiaan komen maar dat bleek achteraf niet nodig .. Aangezien de keeper naar Christiaan was gegaan had de harde bal van Kai vrije doorgang naar het doel.



En ja hoor .... Het horloge van de scheidsrechter ging trillen


En dat was de 4-2 .... Tegenstanders waren hierna met een man meer gaan voetballen ... Door de euforie hadden wij dit niet door ...Maar de meneer van de KNVB wel ... En die greep in bij de leider van de tegenstander ... Mocht niet meer baten want Kai was helemaal los ...

BAM 5-2 ... En de tegenstander was 'gebroken'.

Kai uiteraard een publiekswissel na zijn welverdiende hattrick !

Hierna maakt Dilly een fantastische actie langs de lijn en krijgt de bal prachtig voorgezet .. En daar stond Job   .... BAM ... Bal door de touwen ....6-2

En weer een uitbraak van onze kant ... Noa ontvangt de bal en schiet beheerst de 7-2 er in vlak voor het eindsignaal.

Goh wat een 2e helft ... Je zou toch even weg gaan bij een 2-2 stand en terug komen bij een 7-2 stand .. Dan heb je wel even wat gemist ..

En als je wint heb je plezier en bel je Danny Blind of er toch niet nog iemand moet komen vanavond.



Hierna nog wat mooie penalty's erin knallen.


Volgende week zaterdag op 1 april worden we om 9 uur verwacht in Den Hoorn ...Die staan onderaan , maar ook hier door ons de vorige keer maar 2-2 gespeeld dus werk aan de winkel.

Gr Marcel




Geen opmerkingen:

Een reactie posten