zondag 23 april 2017

laatste competitie wedstrijd 22 april 2017



Zaterdag stond de kraker tegen Nootdorp op het programma. Wij op de 4de plek en zij op de 5de plek op de ranglijst , maar zij hebben nog inhaalwedstrijden in te halen. De vorige ontmoeting was de 1e wedstrijd van ons in de F klasse.... Na een ruime voorsprong van 6-1 wonnen we toen maar nipt met 8-7.

Voor de wedstrijd de warming up.



En nadat de moeders zichzelf hadden geïnstalleerd langs de lijn konden we beginnen.


De tegenstanders zochten direct de aanval op , maar Christiaan greep goed in en passte direct naar Noa , en Noa gaf de bal goed door aan Job die meteen doorschoot naar Dilly ... WOW wat beginnen onze jongens lekker zeg ... Bij een tegenaanval vormen Santi en Noa samen een sandwich bij de aanvaller zodat deze aanval vastliep ... Maar in de aanval erna viel toch de 0-1 onterecht ... Kansloze bal voor Giovanni .. hard en hoog schot.

Wij weer in de aanval en via Kai komt de bal voor het doel bij Job maar deze bal wordt gekeerd door de keeper en in de rebound haalt Christiaan snoeihard uit maar ook deze bal wordt gekeerd door de keeper.... In de aanval erna neemt Christiaan een snelle ingooi naar Kai .... Kai geeft de bal weer mooi voor ... Hier stond Job al klaar en geeft de bal door aan Noa ... Noa van afstand de bal hoog richting het doel ...En ja hoor , een mooie lob zo over de keeper heen het netje in .... BAM 1-1


Hierna volgen aanval na aanval ... Dilly een fantastische rush langs de lijn , met een mooie voorzet ... helaas net mis.
Dan verovert Mika de bal ...passt op Kai ... Kai passt prachtig terug op Mika , die door was gaan rennen ...  Wat een mooi 1 tweetje zeg ... Dat verdiend een mooie afronding .... En ja hoor Mika haalt uit .... BAM 2-1.

En onze jongens bleven gevaarlijk ... Nog een schot van Dilly en een poeier van Christiaan helaas beiden geweerd door de keeper.... Hierna de tegenstanders in de aanval en gevaarlijk dicht bij ons doel gekomen , maar Santi was op volle snelheid meegegaan en kon de bal mooi en rustig wegtikken.

En hierna ging Kai er weer vandoor langs de lijn ... En hij gaf een voorzet op maat op Mika ... BAM 3-1...... Tegenstanders nemen de aftrap ... Mika verovert de bal en gaat in een solo door alle spelers heen en bij het doel haalt hij uit .... 4-1 .... Wat een mooie hattrick van Mika 'Ronaldo' .... Die heeft de wedstrijdbal dik verdiend.

Job had hierna nog een hard schot op het doel maar die ging net mis ... In de counter van de tegenstander was de bal niet te houden door Giovanni want die ging hoog in de touwen....4-2.......

Lang kon de tegenstander hier niet van genieten , want in dezelfde minuut prikte Dilly de 5-2 er in ... Een mooie rust stand zo ... In de rust regende het complimenten voor onze toppers want wat spelen weer goed zeg ... En ze zoeken steeds goed hun posities.

In de 2de helft Dilly keepen ...Bij een uittrap van de keeper van de tegenstander komt de bal bij Kai die de bal prachtig wegkopt... En via via beland de bal achter de achterlijn en krijgen wij een corner .... En waar Christiaan steeds op oefent : Hij schiet hard tegen de tegenstander die bij de 1e paal staat en via die jongen kaatst de bal in het doel ... 6-2


Bal hierna bij Santi en die geeft een prachtige voorzet maar die bal gaat er net niet in.... Tegenstanders meteen in de counter maar die raken de paal... En dus konden wij weer weg .... Bal komt bij Santi en die geeft weer een mooie voorzet ... Bal bij Job en hoppa 7-2 in het net.

Hierna had Noa nog een shot op het doel maar die werd eruit gehaald door de keeper....Ook Santi kwam nog tot een schot maar net niet hard genoeg ... Ondertussen had ik steeds het idee dat ik werd bespied ... Maar steeds als ik rond me keek zag ik niets bijzonders , alleen een vuilcontainer.


Dan toch maar doorfocussen op de wedstrijd ... Wij weer een hoekschop ... Tegenstanders er weer als een haas vandoor ... En alle verdedigers te laat terug en Dilly geen kans ... 7-3.. Inmiddels is het licht gaan regenen ....

Kai passeert knap op techniek zijn mannetje maar mist in de afronding net het doel..... En nadat wij weer een hoekschop kregen konden de tegenstanders weer counteren ... Gelukkig schoten ze nu mis maar alle spelers van ons stonden op dit moment in de wedstrijd voorin en wilden allemaal een goaltje meepikken...Hierna werd er afgefloten en hadden we een mooie overwinning in onze knip.

Na de wedstrijd had Maayke nog een heerlijke traktatie voor de boys.


Na het snoepen weer richting huis en opladen voor de extra wedstrijd op zondag ...Toen ik thuis de auto parkeerde had ik nog steeds het idee dat ik werd bespied , dus stuurde vanaf mijn auto mijn drone op pad om de omgeving te checken .... En ja hoor ... Het blijkt dat ik word gestalkt door paparazzi....Maandag ga ik aangifte doen.


Op zondag hadden we nog een voorwedstrijd van het 1e van Wilhelmus .... Was erg leuk.

Altijd blijven lachen.

Competitie is klaar nu ... Jongens hebben het ondanks hun jongere leeftijd dan menig tegenstander heel knap gedaan ... Ze zijn niet bang voor de bal , en niet bang om een duel aan te gaan ... Ze hebben inzicht en scorend vermogen en zijn fel .... Op naar de toernooien ( met KYAN ! )  !

Gr Marcel











Geen opmerkingen:

Een reactie posten