zaterdag 1 april 2017

17e wedstrijd 1 april

Wat een roerig weekje ... Onze toppers Giovanni en Noa hadden woensdag weer een stage training bij ADO Den Haag.

En dan was er nog het debacle van het Nederlands elftal ... De technische staf was benaderd door de KNVB om met een plan van aanpak te komen na het vertrek van Danny Blind en het verlies tegen Bulgarije.

We hebben woensdag tot in de late uurtjes met zijn drieën het volgende plan gemaakt en ingediend bij de KNVB :


Alle toppers uit JO9-13 vervangen de huidige spelers van het Nederlands elftal om kans te maken op winst tegen Italië.... Zoet mag wel in het doel blijven en we wilden good old Jaap Stam terug , want zo'n verdediger is er nooit meer geweest... KNVB stond niet negatief tegenover dit plan en de persfotograaf werd al langs gestuurd.
Hierna kwam de KNVB er achter dat wij geen Ajax achtergrond hebben en willen hebben en werd alles afgeblazen.... Contact was totaal verdwenen van het ene op het andere moment.
Leek wel : Klik weg , Hang op  .....

Denk dat de KNVB achteraf wel spijt heeft , want van Italië werd gewoon verloren en dat was ons nooit gebeurd !

Dus konden we ons zaterdag gewoon melden in Den Hoorn ..

Wij op de 4 e plaats en de tegenstanders de hekkensluiter uit de poule.


Tot op heden hebben onze helden al 65 doelpunten gescoord en er 43 geïncasseerd ..Een positief doelsaldo dus....
We hebben 7 wedstrijden gewonnen , 3 gelijk gespeeld en 5 verloren ... Niet slecht voor een paar 6 / 7 jarigen tegen in de regel 8 jarigen ...
En dan de tegenstanders van vandaag ... Niks gewonnen , 11 verloren en 4 x gelijkspel ( waarvan o.a. de thuiswedstrijd bij ons die 2-2 was geworden ).

De kinderen vonden het een lachertje en zouden wel ff gaan winnen.....

Beetje ontspannen inschieten op de keepers van vandaag en passen trainen ...Christiaan even apart getraind in het begin want die had een houten bank op zijn teen gekregen en die was nu dik , blauw en pijnlijk ... We zouden kijken hoe hij zich hield anders werd hij na een paar minuten uit de wedstrijd gehaald ...
Het hoogtepunt van deze training voor de wedstrijd was dat Jan Mark een panna kreeg en toevallig alle kinderen het zagen en reageerden met "YEAHHHH".

Voor de wedstrijd nog even de yell


Na de aftrap waren de tegensanders meteen gevaarlijk , maar vlak bij ons doel greep Noa mooi in ... Noa mooie pass op Santi en Santi schiet de bal mooi voor het doel , waar Mika al klaar stond ... helaas net mis... Kyan onderschept een volgende tegenaanval en speelt door naar Noa .. Noa geeft een hoge pass op Christiaan en die passt door naar Job , die maar net mis schoot.


In de aanval erna was Christiaan wel trefzeker en zette de 1-0 op het scorebord ... Meteen de aanval erna zette Job de 2-0 op het bord ..."10-10-10" ging er al door mijn hoofd.

Mika is als een leeuw aan het vechten ... En Dilly en Noa dribbelen en draaien iedereen gek. ... Santi geeft een FANTASTISCH beheerst steekpassje naar Mika ...Wat een mooie aanval weer ... Bal wordt alleen onderschept door de tegenstanders en die gaan er als een haas vandoor ... Mika en Kyan op volle kracht erachteraan ... En Kai komt op hoge snelheid uit zijn doel ... Goeie actie want nu schoot de tegenstander mis ... Wij weer snel in de aanval en voor het doel krijgt Noa de bal maar ook schiet net mis ... Job dan nog een poeier op het doel maar helaas vol op de keeper .... En weer zijn die rappe tegenstanders weg ... Wij weer niemand achterin gelaten , dus de verdedigers op volle kracht er achteraan ... Kai weer goed uit zijn doel gekomen en de tegenstander was net op tijd op de 2-1 te noteren ...

Bij weer een tegenaanval slepen de tegenstanders er een corner uit , welk knap door Kai klemvast wordt gepakt ...  Nu volgen wat tegenaanvallen en hoor ik langs de lijn : "Pakken , Pakken , Pakken die bal" ... En "WAKKER WORDEN EN WILLEN DIE BAL " .... Maar toch valt de 2-2 ... Santi in de aanval erna een mooie actie langs de lijn maar de aanval loopt vast en in de tegenaanval heeft Kai een prachtige redding ... Hieruit kwam een corner en die bal bleef "hangen" bij ons doel en uiteindelijk belandde die in ons doel ... 3-2 achter en erna het rustsignaal.

Santi in de 2de helft de keeper ... Vrij vlot na de aftrap staan ze meteen weer bij ons doel en ligt de 4-3 er alweer in .... En bij de aanval erna had Santi een mooie redding zodat wij weer op jacht konden naar de aansluiting ... Job maait de bal hard en hoog naar voren maar Kai kon de bal net niet aantikken om de bal in het net te krijgen ..



Christiaan speelt zijn man uit en krijgt de bal bij Kai ... die haalt uit ... Keeper redt ... Ook Santi weer een mooie redding .. Aanvallen gaan nu op en neer .. Kai stuurt prachtig Noa weg met een pass ... wat uitloopt op een hoekschop voor ons .. Ook deze gaat net mis .. Dan een schot van Giovanni , maar ook net mis ...

Ook Christiaan nog een schot op het doel maar ook die er niet in ... Tijdens een corner ging Christiaan in het strafschotgebied liggen in de hoop voor een penalty maar ook die trukendoos ging niet lukken ... Het zat er gewoon niet in vandaag.


Wel werd Kai nog vervelend neergehaald en kregen we terecht een vrije trap op een mooie plek .. Maar ook deze bal pakte de keeper... Kyan ondertussen aan het hinken en gaf aan last te hebben van zijn knie ...

Dilly onderschept nog maar eens een aanval en maakt weer zijn mooie acties en passt daarna door ... Santi heeft het op het moment erg rustig bij ons doel want het leek erop dat onze helden wakker waren en waren vol op jacht naar een doelpunt ... Zo maakt Kai nog een prachtige actie en geeft de bal voor op Christiaan , die in zijn draai meteen uithaalt maar ook die bal ging er niet in.... In de laatste aanval van de wedstrijd gaf Christiaan vlak voor het doel nog de bal af aan Giovanni maar ook die kon het net niet raken ...

Een verliespartij vandaag dus ...

Na de wedstrijd nog de penalty's waarbij Santi een paar knappe ballen uit het doel haalden.... En hierna met gierende banden weg.

Christiaan had na de wedstrijd nog een 'sport verjaardagsfeestje' en toen we hem daar gingen ophalen liep hij wel erg moeilijk, dus toch maar even naar het ziekenhuis gegaan..




Zou niet best zijn maar deze kleur vindt hij wel mooi.

Heel flauw ....1 april !!... Niks gebroken maar wel een gat in zijn nagel gebrand zodat de 'druk' eraf is... Is net zo flauw als de wedstrijd die wij vanmorgen kregen voorgeschoteld :)

Nee hoor geintje ... Kan niet altijd top zijn , kinderen hebben heerlijk gevoetbald en ik zag blije , vrolijke koppies en zo hoort het ook ... Kinderen blij ... dan ook de ouders blij ... alleen jammer dat het ook nog regende vanochtend.

Volgende week zaterdag spelen we in Wassenaar tegen Graaf Willem VAC ... O nee VAC ... krijgen we dat weer :)  .... dat vonden ze de vorige keer toch wel zo leuk om te zeggen ...
We spelen dan 9:45 uur en gaan 9:15 uur verzamelen.

Gr Marcel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten